Ljeto na Gradini

Manifestacija koja svako ljeto oživljava čarobni prostor Gradine kroz glazbu, riječ, pokret i sliku. Tijekom sva tri ljetna mjeseca posjetitelji Rijeke imaju priliku sudjelovati u raznolikom kulturno-zabavnom programu koji ugošćuje mnoga poznata imena naše glumačke i estradne scene.
Ljeto na Gradini je tradicionalna manifestacija koja svake godine tijekom ljetnih mjeseci na jedinstvenom prostoru Trsatske gradine ugošćuje kulturne, umjetničke i zabavne sadržaje.
Do sada održano 12 puta, a realizirano je ukupno 360 programa koje je posjetilo više od 130.000 posjetitelja.
Ove godine, u sklopu manifestacije održat će se ukupno 18 programa na kojima će se publici predstaviti čak 253 sudionika iz čak 7 različitih zemalja. Povrh 6 konceptualnih manifestacija koje čine platformu programskog sadržaja Ljeta na Gradini, održat će se 7 koncertnih nastupa, 3 dramske predstave i 2 umjetničko – obrazovna programa.

Otvaranje Ljeta na Gradini održat će se 7. srpnja uz plamenove 4000 svijeća, a program će trajati do 02. rujna 2018. godine i bit će zaključen manifestacijom „Baltazar na Gradini“.

Ulaznice za programe na kojima se naplaćuje ulaz moguće je kupiti u pretprodaji od 29.05. u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i putem sustava mojekarte.hr.

Vrijeme održavanja: lipanj-rujan